NYÅRSFIRANDE HEMMA?

Ta med er vår fantastiska 3-rätters ”Master chef” meny!

All mat är ”nästan klar” och med hjälp av tydliga instruktioner kan du briljera och bjuda på lyxmat från ditt eget restaurangkök.

ANTI PASTI - FÖRRÄTT

Carpaccio på oxfilé med tryffelcrème, hyvlad Parmigiano Reggiano DOP (24 månader), citrusdressad sallad och rostade pinjenötter

eller

Grillad foccacia toppas med en röra på handskalade Smögenräkor, dill och hemslagen mayo

eller

Bruschetta på San Marzano tomater, avokado, basilika, vitlök och olivolja på rostat bröd toppas med parmesanchips

SECONDI - VARMRÄTT

Grillad oxfilé med smörstekt ostronskivling, krämig potatisgratäng smaksatt med tryffel och parmesan och mustig marsalasås

eller

Smörstekt Gös från Vättern serveras med en smörad Champagnesås, potatiskroketter fyllda med västerbottensost och gremolata dressad bimi broccoli

eller

Krämig risotto med smörstekt ostronskivling, babyspenat och gremolata toppas med riven Parmigiano Reggiano DOP lagrad 24 månader

DOLCE - DESSERT

Chokladfudgetårta toppas med krossad maräng och rårörda hallon

 

OBS! Beställ innan 29/12

Hämtas på Tavolino på Nyårsafton mellan klockan 13:00 - 16:00.

595 kr / person

 

Varmt välkomna!

Boka bord